Καλώς ήρθατε...

Ανακαλύψτε το νησί των ονείρων σας!

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Kefalonia 's "Must Do" - Ημέρα 2η

Μετά από μια ημέρα γεμάτη από την αγριάδα και την ομορφιά της φύσης, αναζητούμε συνήθως κάτι κοσμοπολίτικο και παράλληλα, παραδοσιακό! Το Αργοστόλι περιμένει να σας υποδεχτεί με αμμουδερές παραλίες γεμάτες πεύκα, λευκές μαξιλάρες και απίθανα watersports στον Μακρύ Γυαλό! Η ονειρική άμμος και τα υπέροχα χρώματα της θάλασσας σε συνδυασμό με τα πεύκα και τους βράχους που την αγκαλιάζουν θα σας αιχμαλωτίσουν!
Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε μια βόλτα με τα kayak εξερευνώντας τους γύρω κολπίσκους ή να διασκεδάσετε απίστευτα κάνοντας flying fish ή donuts με τη παρέα του Κυριάκου στα kefalonia watersports δίπλα στο Costa- Costa!

Όταν πια χορτάσετε θάλασσα, πάρτε το δρόμο του γυρισμού για το κοσμοπολίτικο Αργοστόλι! Κάντε μια βόλτα στο λιθοστρωτο και κατηφορίστε για τη παραλία. Η βόλτα, μέσα από τα κότερα που ξεκουράζονται στην ποδιά του λιμανιού, θα σας οδηγήσει να φάτε με όρεξη τη κεφαλλονίτικη πίτα σας ή μια μερίδα γευστικό κοντοσούβλι στον Πέτρο & την Ελένη στο Cavo d' Oro!
Αν αισθάνεστε ότι το Αργοστόλι θέλει να σας κρατήσει κοντά του για διασκέδασμη διστάσετε να μείνετε!
Για τους ρομαντικούς, οι Καταβόθρες με θεα το Φανάρι είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, ενώ θα συμβούλευα και μια βόλτα από το γύρο της νυχτερινής πλατείας! Θα χορτάσετε νιάτα και κοσμοπολίτικο άερα!





Μη το ξενυχτήσετε πολυ... Μια ακόμα όμορφη ημέρα θα ξεκινήσει σε λίγο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου