Καλώς ήρθατε...

Ανακαλύψτε το νησί των ονείρων σας!

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κεφαλλονίτικη ριγανάδα

Κεφαλλονίτικη ριγανάδα
Υλικά συνταγής
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε...
5 φέτες ψωμί χωριάτικο απο το φούρνο του Μανέντη στον Πόρο
200 γρ. φέτα μαλακιά ή ανθότυρο Kεφαλονιάς  από την Αγία Ειρήνη (Παναγιώτα Γιαννάκη)  
2 ντομάτες γινωμένες
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομματάκια. Παρόμοια, κόβουμε το τυρί σε πολύ μικρά κομμματάκια (δείτε την φωτογραφία). Στη συνέχεια, τα ανακατεύουμε με τα κομματάκια της ντομάτας και προσθέτουμε στο μείγμα το αλάτι, την ρίγανη, και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μεγάλο πιάτο και τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο. Τέλος, απλώνουμε το μείγμα ντομάτας-τυριού πάνω στις φέτες του ψωμιού και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο.


Η ριγανάδα μας είναι έτοιμη! Καλή μας όρεξη!
 πηγή: supersyntages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου