Κεφαλλονίτικη ριγανάδα
Υλικά συνταγής
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε...
5 φέτες ψωμί χωριάτικο απο το φούρνο του Μανέντη στον Πόρο
200 γρ. φέτα μαλακιά ή ανθότυρο Kεφαλονιάς από την Αγία Ειρήνη (Παναγιώτα Γιαννάκη)
2 ντομάτες γινωμένες
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1/2 κούπα ελαιόλαδο
Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μεγάλο πιάτο και τις περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο. Τέλος, απλώνουμε το μείγμα ντομάτας-τυριού πάνω στις φέτες του ψωμιού και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Η ριγανάδα μας είναι έτοιμη! Καλή μας όρεξη!
πηγή: supersyntages.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου